Follow | Dashboard
The Price

kawan :')
Friday, 2 March 2012 | 01:33 | 0 comments
okay , aku tak tipu ! aku memang suka buad kwn-2 aku benci aku . aku langsung taktau sebab dan punca . tapi kdg-2 aku pikir , kalau depa benci aku , nanti aku mati ofcose depaa tak sedih .! jyeahh , sukaa mcm tuuu . tapi bila buad bnyak-2 rasa bersalah tp xtau pasepa ttp nak buad mcm tu :'/ and the yg paling aku sedih , aku dah xdpt nak kwn dgn NAJWA lagi . sumpah , aku rinduu dy . stiap mlm , airmta aku slalu mniik bila tringat dy . gmbar dy aku buad wallpaper fon akuu . akuu rindu dy :'/ WANIE , skarang dh mcm tak rapat ngn aku . mungkin aku ada buad dy trasa . k aku paham . TOIK , skarang punn mcm mula tak nak kwn . kk mungkin aku kerap skitkan hati dy , bnyk nyusahkan dy . LIEZA , dah jarang senyum kat aku . punn mungkin aku suka bg dy terasa . HANA , kdg2 tngk aku mcm marah jaa . kk mngkin aku suka bg dy marah ! BIBOT , kdg2 beckp mcm takmaw ckp jaa . k mungkin aku suka bg dy mrh jugak . SYIEFA , okaylah smetimes mcm taknak becakap ngn aku jugak . k paham . IERA , dah jarang melawak dgn aku :'/ dan aku seniri punn tak paham pasepa aku suka buad org benci aku . kk aku kena stop , airmta dh tak henti dah nie . . and now , thanks to LEAH , TEHAH , MEMEY , SYAZA sebab mseh jd kwn aku :') hope kekal ! kawan-2 yg di atas , aku syg hampa <3 terimaa kaseh untuh semuanya hampa :')

The Author

hey , i'm azmi's daughter . aniza for short . sixteen years young . since you are here , why don't you follow me ? BE HONEST MY DEAR . I HATE LIAR :')

✦Profile ✦Credit ✦ Entries
Azmi's Daughter

scream here